Her vil vi fortælle, hvornår undervisningen foregår og hvilke svømmehaller, vi bruger.

Hvornår foregår det?
Vi underviser mandag til fredag, typisk fra kl. 14 og hen over eftermiddagen og tidlig aften. Aftenholdene er fortrinsvis for voksne. Vi underviser ikke i weekenden.

Det er holdundervisning, og en lektion er en halv time en gang om ugen. Der er to sæsoner á 4½ måned om året. Det er fra den første hverdag i september til midten af januar og fra midten af januar til sidste hverdag i maj.

Vi har mange elever og mange hold. Selv om vi gerne ville vise holdene her, så kan vi ikke overkomme at opdatere dem hurtigt nok. Fortæl hvad I har brug for, så kommer vi med forslag. Se siden Tilmelding.

Vi underviser i den offentlige åbningstid i svømmehallerne, så hvis du har lyst, kan du svømme, mens dit barn bliver undervist.

Hvad med ferier?
Mange af vores elever er børn, så vi har valgt at følge skolernes ferier og fridage. Svømmelæreren har de præcise undervisningsdage på sin liste, så bare spørg.

Skal jeg melde afbud?
Som hovedregel skal du ikke melde afbud, hvis I er forhindret. Det er helt som hos aftenskoler og andre kursusudbydere. Hvis du eller dit barn endnu ikke har haft første lektion, skal du melde afbud.

Når sæsonen slutter?
Når vi nærmer os slutningen på en 4½ måneders periode, bliver I spurgt, om I vil slutte eller fortsætte.

En elev har automatisk plads på holdet i den følgende periode, hvis det ønskes.

Nogle hold kan blive for små til at fortsætte, og derfor må vi slå hold sammen. Naturligvis kontakter vi jer om det. De ledige tider bruges til nye hold.

Lige nu er vi i gang med efterårssæsonen. Næste sæson begynder i midten af januar 2019.

Her underviser vi:

Frankrigsgade Svømmehal, Frankrigsgade 35, 2300 København S

Frg svømmehal 1

Sundby Bad, Sundbyvestervej 50, 2300 København S

Sundby Bad 1

I kan se mere om svømmehallerne på deres hjemmeside. Klik på et af billederne ovenfor. Bemærk, at der findes regler for, hvad man må og ikke må i svømmehallerne, se Generelle regler på deres hjemmeside. I Frankrigsgade Svømmehal er det vigtigt, at der aldrig er over 18 i det lille bassin. Det risikerer at blive lukket på grund af forurening.

Entré til svømmehallen
Vi er en privatejet svømmeskole uden tilskud, så der skal betales entré til svømmehallen.

Et barn, der er fyldt 5 men ikke 15 år:

Ved køb af enkeltbillet før kl. 15 – Grøn tid – er prisen kr. 10 pr. besøg. Efter 15 kr. 20.
Et klippekort til 12 besøg koster kr. 180. Det svarer til kr. 15 pr. besøg.

Et barn, der ikke er fyldt syv år, går gratis ind med en voksen, der svømmer selv og derfor har betalt entré.

Unge fra 15 år og voksne:

Ved køb af enkeltbillet før kl. 15 – Grøn tid – er prisen kr. 20 pr. besøg. Efter 15 kr. 40.
Et klippekort til 12 besøg koster kr. 360. Det svarer til kr. 30 pr. besøg.

Du kan overvære undervisningen gratis, hvis du ledsager et barn, som der er betalt entré for. Du skal have bare fødder eller overtræk på skoene.

I Frankrigsgade Svømmehal er entréen gratis, hvis du er medlem af Form & Fitness.

Pensionist eller studerende:

Hvis du er pensionist eller studerende, er et årskort til kr. 425 det bedste alternativ, såfremt du er på et hold kl. 14.00 eller 14.30 (såkaldt grøn tid). Årskortet vil endda dække to sæsoner á 4½ måned.

Hvad hvis der sker noget med svømmehallen?
Al teknik kan svigte, og en sjælden gang sker det også i svømmehallerne. Hvis uheldet er ude, sender vi en e-mail til de berørte elever.
Vi refunderer ikke for undervisning, som mistes på grund af begivenheder, vi ikke er herre over. Der kan være situationer, hvor vi vælger at tilbyde kompensation i form af undervisning en anden dag, eventuelt i en anden svømmehal.