Bliv skrevet op
Vi ville gerne give jer mulighed for at vælge hold online, men der sker så mange forandringer, at vi ikke kan opdatere hurtigt nok (vi er ikke et flyselskab). Så du finder ikke en oversigt over vores hold her på hjemmesiden.

Hvis du selv eller dit barn/dine børn allerede er elev(er) hos, kan du oplyse, om de skal fortsætte i næste sæson på siden Jeg er elev

Vi underviser mandag til fredag, typisk fra kl. 14 og hen over eftermiddagen og tidlig aften. Aftenholdene er fortrinsvis for voksne. Vi underviser ikke i weekenden.Doctorfish

Det er holdundervisning, og en lektion er en halv time en gang om ugen. Der er to sæsoner á 4½ måned om året. Det er fra den første hverdag i september til midten af januar og fra midten af januar til sidste hverdag i maj.

Du finder information om priser på undervisning og på entré til svømmehallen på siden Priser.

Det er en god ide at blive skrevet op, så vi kan kontakte jer før sæsonstart. Det gælder især, hvis du har brug for en tid sent på eftermiddagen. Det er ikke bindende at blive skrevet op, der er ikke noget indmeldelsesgebyr, og det koster ikke noget at stå på vores venteliste.

Har du læst siden Elevsikkerhed?

Du er velkommen til at benytte e-mailen herunder. Du kan være sikker på at få svar. Hvis svaret ikke kommer hurtigt, så tjek din spam-mappe.

Skulle det ske, at vores mail havner i din spam-mappe eller lignende, så angiv, at du gerne vil modtage mails fra os.

Dit eget navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Elevens/elevernes fulde navn(e):

Fødselsdato(er):

Gade/vej:

Postnr. (skal udfyldes)

Kan være klar ved bassinet klokken: (skal udfyldes)
MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag

Emne (skal udfyldes)

Markér venligst nedenfor, om du giver samtykke til, at vi må sende mails til dig, dels med svar, dels med tilbud om hold eller med nødvendig information om kalender og betaling med videre. (Vi udsender ikke nyhedsbreve).
Jeg giver samtykkeJeg giver ikke samtykke

Din besked